Om styrelsen

Här nedan kan du läsa om oss som sitter i styrelsen på Alvesta Hundklubb.

Matilda "Mai" Skoog

Roll: Ordförande

Hund/ar: Hampe, sheltie 6 år & Hedda, sheltie 2 år.

Motto/citat: "Be a snack leader - not a pack leader!"

Tränar/tävlar i: Rallylydnad, agility, lydnad & lite trick. Debuterat i rallylydnad nybörjare med Hampe än så länge, med godkänt resultat!

Ordförande om AHK: Vi är en klubb som har ett fint individtänk. Alla är välkomna oavsett hundras eller mål. Jag upplever att vi alltid strävar mot att ha roligt tillsammans med våra hundar och att vi prioriterar individanpassade mål i vår träning för att hunden alltid ska kunna lyckas. Huvudsaken är att ha kul ihop!

Maria Jämtenstål

Roll: Vice ordförande

Hund/ar: SE UCH RLD N Alex' James Bond, Bondi 4 år.

Motto/citat: Hunden är ingen robot, den är en individ!

Tränar/tävlar i: Utställning och rallylydnad tävlar vi i, tränar nosework och freestyle.

Vad är det bästa med AHK? En liten klubb där en alltid känner sig välkommen. Snälla metoder där en tar hänsyn till hundens känslor.

Stéphanie Lundell

Roll: Kassör

Hund/ar: (LP1 LP2 RLD N RLD F) Lucky, BC-blandras, 11 år & (RLD N RLD F) Jinx, Prazsky krysarik, 6 år.

Motto/citat: "Det är bara hundträning- Ta det inte så seriöst".

Tränar/tävlar i: Tävlar och tränar framförallt i Freestyle, Heelwork to music, Agility & Nose work. Blir även en del Rallylydnad, Personspår & Tävlingslydnad.

Vad är det bästa med AHK? Att det är en liten hundklubb med schysst hundtänk. Man behöver aldrig oroa sig över att bli illa bemött eller ignorerad som nykomling, och man behöver heller aldrig behöva se någon otrevlig behandling av hund!

Dannielle Roche

Roll: Suppleant (webansvarig)

Hund/ar: Chinese Crested Dog Bella 9 år och Lava 2 år.

Motto/citat: "Människa & hund, sida vid sida"

Tränar/tävlar i: Tränar rallylydnad, viltspår, dogparkour & tricks.

Vad är det bästa med AHK? Det sunda hundtänket och den inkluderande miljön, nykomling eller gammal hundnörd alla är lika välkomna.

Julia Svensson

Roll: Suppleant

Hund/ar: Zorro, papillon 5 år.

Motto/citat: "When life knocks you down, roll over and look at the stars."

Tränar/tävlar i: Tränar agility på nybörjarnivå.

Vad är det bästa med AHK? Kunniga och reko hundmänniskor, här är man alltid välkommen, oavsett vem man än är och vilken hund man har!